Didier van Hooren

So far, so good

“Enkeltje Cambodja en we zien wel”
Ja ja, dat dacht ik, maar uiteindelijk heeft het toch allemaal al wat meer vorm gekregen. Om jullie voordat ik vertrek op de hoogte te houden van wat er al allemaal in de planning staat, heb ik een korte tijdlijn gemaakt.

Dit is allemaal in grote lijnen hoor. Om te weten wat ik allemaal precies ga doen, zullen jullie toch echt moeten wachten totdat ik het gedaan heb, want er is niets zo vervelend als plannen maken die niet doorgaan. Mocht je het leuk vinden, dan mag je dat natuurlijk graag onderaan laten weten!

Ready for take off!

september 2, 2019

2 september is het zover. Met papa en mama naar Schiphol waar om 12.30 uur de vlieger de lucht in gaat. Toch spannend :). Met een korte tussenlanding in Xiamen (China) kom ik een dag later aan in Phnom Penh!

First stop: Cambodja

september 3, 2019

Hoppa! Aangekomen in Phnom Penh waar ’s avonds al het eerste biertje wordt genuttigd met een oud-bekende van de basisschool! Alleen de eerste twee nachten zijn geboekt, het verdere verloop van de reis zien we vanzelf.

Volgende vlucht

september 19, 2019

Weer de vlieger in voor een reisje naar Singapore waar een oud-huisgenootje uit Den Bosch woont 🙂

Singapore

september 20, 2019

Hoog bezoek voor Gitte en Sahil in Singapore, ontzettend veel zin in! Toevallig vindt de Grand Prix van Singapore plaats in het weekend dat ik er ben. Uiteraard zijn de kaarten al in pocket.

–> Melbourne

september 27, 2019

“Rond oktober wil ik in Melbourne zijn”. Wederom perfecte timing want 27 september stap ik opnieuw de vlieger in om naar Melbourne te reizen. 7 uurtjes later ontmoet ik de eerste Aussie’s 🙂

Connexion in Melbourne

september 29, 2019

Ook in Melbourne zal ik (hopelijk) goed worden opgevangen. Voor de eerste 8 dagen heb een een groepsreisje geboekt met allemaal jongeren om Australië, Melbourne en de mensen te leren kennen. Fijn hè mam?